Οικονομικό δαχτυλίδι γάμου ή αρραβώνα

Μάθετε πώς μπορείτε να επιλέξετε το δαχτυλίδι γάμου ή αρραβώνα χωρίς να υπερβείτε τον προϋπολογισμού σας. Αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να αγοράσετε ένα κομψό δαχτυλίδι εντός του προϋπολογισμού σας!

Όταν πρόκειται να αγοράσετε δαχτυλίδι γάμου ή αρραβώνα το κόστος του θα πρέπει να είναι τέτοιο που το ζευγάρι μπορεί να αντεπεξέλθει οικονομικά και να μην επιβαρύνει περισσότερο το ήδη μεγάλο κόστος του γάμου. Η τιμή του δαχτυλιδιού ποικίλλει για πολλούς λόγους – ειδικά όταν πρόκειται για διαμάντια.

Τα καράτια είναι μόνο ο ένας παράγοντας καθώς ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι ενός μόνο καρατίου μπορεί να ξεκινά από 1000€ και να φτάσει ακόμη και τις 15000€. Η επιλογή του πολύτιμου μετάλλου επηρεάζει επίσης σημαντικά την τιμή. Υπάρχει μεγάλη διαφορά κόστους μεταξύ του δαχτυλιδιού από ασήμι σε σχέση πχ με την πλατίνα που ξεκινά από μερικές εκατοντάδες ευρώ ξεπερνάει πολλές φορές τα 1000€.

Εάν δε θέλετε λοιπόν να χαλάσετε τον προϋπολογισμό σας, αλλά δεν θέλετε να αγοράσετε απαραιτήτως ένα οικονομικό δαχτυλίδι ή βέρα αυτές οι βασικές κατευθύνσεις θα σας βοηθήσουν να μειώσετε το κόστος χωρίς να θυσιάσετε το στυλ και την ποιότητα.

Ξεχάστε την πλατίνα
Αν σας αρέσει η ασημένια απόχρωση, αντί για πλατίνα επιλέξτε λευκόχρυσο καθώς θα κοστίζει περίπου 45% λιγότερο.

Μειώστε ελαφρώς τα καράτια
Όσον αφορά τα διαμάντια, πάντα να αγοράζετε αυτό απέχει ελάχιστα από το επίπεδο που σας διαλέξατε. Έτσι βάλατε στο μάτι ένα διαμάντι δύο καρατίων, αλλάξτε το με ένα διαμάντι 1,8 καρατίων. Με αυτό τον τρόπο θα εξοικονομήσετε περίπου 20% και η διαφορά μεγέθους στο διαμάντι θα είναι αμελητέα.

Επιλέξτε σωστά το κοσμηματοπωλείο
Είστε καλός στο παζάρι; Αφήστε τις μεγάλες αλυσίδες και να δοκιμάσετε τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες σε τοπικό κοσμηματοπωλείο. Είναι πιο πιθανό να σας κάνουν καλύτερη τιμή στο τοπικό κοσμηματοπωλείο παρά σε κάποια μεγάλη αλυσίδα. (εκτός βέβαια αν βρείτε κάποια καλή προσφορά στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων)

Αλλάξτε το αργότερα
Αν σας έχει κλέψει την καρδιά ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι που υπερβαίνει τον προϋπολογισμό σας, εξετάστε το ενδεχόμενο αγοράς ενός πολύ οικονομικού δαχτυλιδιού προς το παρόν και αλλάξτε το αργότερα με αυτό που σας άρεσε με την ευκαιρία πχ μιας μελλοντικής επετείου !

.:: Copyright © 2009-2021 www.thewed.gr :: Όροι χρήσης ιστοσελίδας και δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου :: Επικοινωνήστε μαζί μας ::.


29 ερωτήματα σε 0,254 δευτερόλεπτα.