Τι δώρο να κάνω στη Νύφη;

Έχετε δυσκολία να διαλέξετε δώρο για τη νύφη; Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε στο όχι και τόσο εύκολο έργο της επιλογής δώρου.

Μοναδικά γαμήλια δώρα για τη νύφη
Οι … κορνίζες, τα λουλούδια και οι καφετιέρες είναι τα δώρα που συνήθως καταλήγουν στη ντουλάπα. Εάν η νύφη είναι φίλη σας , τότε θα ξέρετε τι της αρέσει και τι όχι. Εκμεταλλευθείτε το λοιπόν για να της κάνετε ένα δώρο που θα της αρέσει. Εάν στερέψατε από ιδέες για δώρα, τότε μπορεί να πάρετε έμπνευση από τα παρακάτω.

Μια ημέρα στα SPA
Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα γαμήλια δώρα για τη νύφη τις φίλες της. Με όλη την πίεση του γάμου, θα χρειαστεί μία ημέρα για να χαλαρώσει και τι καλύτερο για χαλάρωση από μια μέρα στa Spa. Μπορείτε να το κανονίσετε πολλές φίλες της νύφης μαζί και να αναζωογονηθείτε και οι ίδιες πριν από τη μεγάλη μέρα. Μετά ένα δείπνο στο αγαπημένο της εστιατόριο θα συμπληρώσει το τέλειο γαμήλιο δώρο για τη νύφη.

Εσώρουχα; Γιατί όχι!
Το δώρο που θα της θυμίζει πόσο σέξι και πόσο όμορφη είναι,το κάνει ιδανικό δώρο για μια νύφη. Επίσης είναι μια καλή επιλογή δώρου για τη νύφη από το γαμπρό, που θα εξασφαλίσει ότι η σπίθα θα είναι ζωντανή την πρώτη νύχτα του γάμου.

Βιβλία
Αν η νύφη αγαπά το διάβασμα, τότε αυτό θα ήταν ένα τέλειο δώρο για αυτήν από τους αγαπημένους της. Αναζητήστε την πρώτη έκδοση του αγαπημένου βιβλίου της ή κάποιο άλλο σπάνιο βιβλίο. Εάν είστε αβέβαιοι για το ποιο βιβλίο να πάρετε, μπορείτε πάντα να ρωτήσετε τον γαμπρό ή τους γονείς της.

Διακοπές
Προτού αρχίσει τον έγγαμο βοηθήστε την να ξεγλιστρήσει από το άγχος της προετοιμασίας με διακοπές μόνο για γυναίκες διαλέγοντας ένα μέρος όπου η νύφη ήθελε πάντα να πάει. Extreme σπορ, spa , χαλάρωση, αφήστε τη φαντασία σας να δουλέψει στο θέμα των διακοπών σας και κάντε τη νύφη να το θυμάται για πάντα, ως μία από τις καλύτερες αναμνήσεις της ζωής της.

Οικογενειακά κειμήλια
Δεν υπάρχει καλύτερο για δώρο την κόρη σας, από ένα οικογενειακό κειμήλιο που έχει περάσει από γενιά σε γενιά. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα γαμήλια δώρα για τη νύφη από τους γονείς της.

Μήνας του μέλιτος
Με όλα τα έξοδα του γάμου, για τα περισσότερα ζευγάρια είναι δύσκολο να ξοδέψουν πολλά χρήματα για το μήνα του μέλιτος τους. Εδώ οι γονείς και των δύο μπορούν να κάνουν δώρο στο ζευγάρι το μήνα του μέλιτος για έναν προορισμό της επιλογής τους. Αυτό το δώρο θα εκτιμηθεί πολύ τη νύφη και τον γαμπρό.

Αναμνήσεις
Αν η νύφη είναι η κολλητή σας, φτιάξτε ένα «κουτί αναμνήσεων» με όλες τις φωτογραφίες σας και τα μικροσκοπικά αναμνηστικά από κάθε στιγμή που έχετε περάσει μαζί.

Κοσμήματα
Αν και κλισέ, τα κοσμήματα κάνουν για ένα ρομαντικό δώρο. Τα διαμάντια είναι και θα είναι πάντα ο καλύτερος φίλος ενός κοριτσιού. Δωρίστε ένα κολιέ ή εκείνο το δαχτυλίδι που πάντα ήθελε. Κανένα άλλο γαμήλιο δώρο δεν θα εκτιμηθεί περισσότερο.

.:: Copyright © 2009-2021 www.thewed.gr :: Όροι χρήσης ιστοσελίδας και δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου :: Επικοινωνήστε μαζί μας ::.


29 ερωτήματα σε 0,253 δευτερόλεπτα.