Γάμος το Φθινόπωρο

Γνωρίζατε ότι:

- Ότι ο Σεπτέμβριος είναι ο πιο δημοφιλής μήνας για γάμους; Το 14% των ζευγαριών επιλέγουν αυτό το μήνα για την ημέρα του γάμου τους.

- Ο Οκτώβριος είναι ο τρίτος πιο δημοφιλής μήνας καθώς το 12% των ζευγαριών τον επιλέγει για το γάμου τους.

- και άλλο ένα 6% όλων των γάμων θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο.

Αν προσθέσουμε τα παραπάνω θα δούμε ότι το 32% των ζευγαριών επιλέγει ένα μήνα του φθινοπώρου για να παντρευτεί άρα θα πρέπει να υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος που τόσα πολλά ζευγάρια επιλέγουν αυτή την εποχή του έτους για τον γάμο τους.

Πολλά ζευγάρια μας λένε ότι προτιμούν το φθινόπωρο πολύ περισσότερο από τους θερμούς και γεμάτους υγρασία καλοκαιρινούς μήνες αλλά υπάρχει και ένας ακόμη λιγότερο εμφανής λόγος … καθώς πολλοί ξεκινήσανε τη σχέση τους με το σύντροφό τους φθινόπωρο και θέλουν να πραγματοποιήσουν το γάμο τους τον ίδιο μήνα ή αν οι συνθήκες το επιτρέπουν ακόμη και την ίδια ημέρα! Αν λοιπόν έχετε αποφασίσει να παντρευτείτε το φθινόπωρο και ψάχνετε για κάποιες δημιουργικές ιδέες, έχετε βρει το σωστό άρθρο.

Το Φθινόπωρο είναι μια συναρπαστική εποχή του έτους για γάμους και το θέμα της διακόσμησης είναι πολύ εύκολο καθώς μπορείτε να εκμεταλλευθείτε τα υπέροχα φθινοπωρινά χρώματα περίοδο ως σκηνικό για το γάμο σας.

Αν έχετε επιλέξει τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο ή ζείτε σε μια περιοχή όπου ο καιρός είναι ακόμα ωραίος και σχετικά ζεστός, σκεφτείτε να κάνετε το γάμο σας κάποιον εξωτερικό χώρο.

Επιλέγοντας ένα χαλαρό υπαίθριο και φθινοπωρινό γαμήλιο θέμα θα χαλαρώσετε και θα φύγει ένα μεγάλο άγχος της διακόσμησης από πάνω σας. Οι γάμοι σε εξωτερικούς χώρους το φθινόπωρο είναι πολύ εύκολο θέμα για διακόσμηση και το όλο σκηνικό συμβάλει με μια αίσθηση χαλαρότητας για την μεγάλη σας ημέρα.

Tip: Επίσης δε χρειάζεται να ανησυχείτε και για τα ποτά – αναψυκτικά των καλεσμένων σας καθώς η ψύχρα των ημερών θα κάνει τον πάγο να διαρκεί πολύ περισσότερο σε σχέση με τους καλοκαιρινούς μήνες.

Στο θέμα του ανθοστολισμού τώρα, τα λουλούδια είναι σε αφθονία αυτή την εποχή του έτους και σας δίνουν πολλές διαφορετικές για το θέμα της διακόσμησης. Κυκλάμινα σε ροζ, κόκκινο ή και λευκό χρώμα, κρόκοι με το όμορφο βαθύ μωβ, κίτρινα κρινάκια, μπιγκόνιες ακόμη και νυχτολούλουδα (ή αλλιώς Κέστρο το Νυχτερινό) θα δώσουν μια ξεχωριστή όψη στο χώρο σας. Εκτός από τα λουλούδια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μικρά αχλάδια, σταφύλια ή ακόμη και κόκκινα ή πράσινα μήλα! Αυτές οι επιλογές διακόσμησης για τον φθινοπωρινό γάμο δεν είναι μόνο όμορφες, αλλά αρκετά φθηνές.

Σε ότι αφορά τα χρώματα διαλέξτε ένα από τα πανέμορφα φθινοπωρινά χρώματα, όπως το πορτοκαλί, το κόκκινο, το κίτρινο ή το καφέ. Επιλέξτε τις κορδέλες που θα δέσετε τα λουλούδια και τα διάφορα άλλα διακοσμητικά σε αυτά τα όμορφα χρώματα για να βάλετε έτσι την τελική πινελιά

.:: Copyright © 2009-2021 www.thewed.gr :: Όροι χρήσης ιστοσελίδας και δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου :: Επικοινωνήστε μαζί μας ::.


30 ερωτήματα σε 0,218 δευτερόλεπτα.