Χρώματα για το γάμο στην παραλία


Τα χρώματα, χωρίς αμφιβολία μπορούν να προσθέσουν αίγλη στο γάμο σας, αλλά και να φτιάξουν τη διάθεσή σας και τη διάθεση των καλεσμένων σας ειδικά για την περίσταση.

Εσείς μπορείτε να καθορίσετε και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, επιλέγοντας τα σωστά γαμήλια χρώματα. Υπάρχουν αρκετά χρώματα και συνδυασμοί και δεν χρειάζεται να επιμείνετε στο παραδοσιακό λευκό. Αντί αυτού μπορείτε να επιλέξετε ένα συνδυασμό δύο ή τριών χρωμάτων μαζί με το λευκό. Οι περισσότεροι σκέφτονται μόνο το μπλε για τους γάμους στην παραλία, αλλά καλό είναι να προσπαθήσετε να ενσωματώσετε όλες τις αποχρώσεις που υπάρχουν σε μια παραλία, έχοντας για έμπνευση τη φύση.

Εξωτικό πράσινο που έχουμε στα φύλλα, ανοιχτό καφέ από το στέλεχος τους φοίνικες και ανοιχτό κίτρινο – χρυσό από την άμμο στην παραλία είναι ιδανικά για γάμους στην παραλία.

Παρακάτω θα βρείτε μερικά από τα ποιο δημοφιλή χρώματα για το γάμο σας στην παραλία που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε και να προσθέσετε την αισθητική πινελιά στο θέμα της διακόσμησης.

Κίτρινο
Είναι ένα από τα καλύτερα γαμήλια χρώματα για την παραλία. Το κίτρινο συμβολίζει την χαρά και την ευτυχία και είναι σίγουρα πολύ εντυπωσιακό και ελκυστικό χρώμα. Μπορείτε να το συνδυάσετε με το πράσινο ή το πράσινο της ελιάς και είναι βέβαιο ότι θα αρέσει σε όλους. Το κίτρινο νυφικό μπορεί να μην είναι καλή ιδέα, αλλά το ανοιχτό κίτρινο είναι σίγουρα ένα από τα πολύ όμορφα γαμήλια χρώματα για την παραλία και για τους ανθοστολισμούς. Τα κίτρινα άνθη δείχνουν πανέμορφα στην διακόσμηση του γάμου στην παραλία. Μπορείτε να πειραματιστείτε με διάφορες αποχρώσεις του κίτρινου, καθώς όλες τους είναι μοντέρνες και ευχάριστες.

Πορτοκαλί
Το τέλειο γαμήλιο χρώμα της άνοιξης. Αρχικά μπορεί να βρείτε το πορτοκαλί λίγο ασυνήθιστο χρώμα για γάμο αλλά με μια δεύτερη σκέψη, θα συνειδητοποιήσετε πόσο φανταστικό θα μπορεί να είναι στην παραλία. Δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε το πορτοκαλί στην διακόσμηση για το γάμο στην παραλία, αλλά σκεφτείτε ότι αυτό θα που έχουμε και στο στολισμό των τραπεζιών μετά την τελετή. Δείχνει εκπληκτικά σε σχέση με την αμμώδη παραλία και το μπλε φόντο της θάλασσας. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ροδακινί για να μην είναι τόσο χτυπητό. Το ροδακινί σαν χρώμα για την διακόσμηση του γάμου στην παραλία είναι πολύ κομψό και καλαίσθητο.

Μωβ
Το μωβ είναι ένα βασιλικό χρώμα που έχει μυστήριο και μαγεία. Μπορείτε να συνδυάσετε αυτό το χρώμα με λευκό ή απαλό ροζ και να διακοσμήσετε το χώρο με ροζ λουλούδια και ορχιδέες. Ένας άλλος συνδυασμός μπορεί να είναι μοβ και ασημί που θα προσθέσει αίγλη και λάμψη στο γάμο σας. Είναι επίσης ένα από τα καλύτερα γαμήλια χρώματα για τον Σεπτέμβριο.

Κόκκινο
Είναι ένα από τα κλασικά χρώματα του γάμου και είναι ιδανικό για γάμους στην παραλία επίσης. Δεν έχουμε να εξηγήσουμε πολλά για το κόκκινο, αλλά θα θέλαμε να προτείνουμε κάποιους διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων για το γάμο σας που θα δέσουν φανταστικά με το κόκκινο. Βαθύ κόκκινο, βυσσινί και πορφυρό κόκκινο μαζί θα κάνουν υπέροχους χρωματικούς συνδυασμούς για το γάμο σας. Όλα αυτά τα φανταστικά χρώματα μαζί με μια απόχρωση του λευκού είναι σίγουρο ότι θα κάνουν το αποτέλεσμα εκθαμβωτικό. Το κόκκινο και το λευκό είναι ένας συνδυασμός που ποτέ δε θα γίνει εκτός μόδας.

Τέλος εκτός από αυτά τα χρώματα, μπορείτε να δοκιμάσετε το εντυπωσιακό ροζ, το μπλε της θάλασσας το κοραλί, το μπλε του ουρανού, το τιρκουάζ, το πράσινο, το μπεζ και το ναυτικό μπλε κτλ. σε διάφορους συνδυασμούς. Χρησιμοποιήστε αυτά τα μοντέρνα, μη παραδοσιακά και ζωντανά χρώματα στην διακόσμηση και κάντε την ημέρα του γάμου σας ακόμη ποιο μαγευτική.

.:: Copyright © 2009-2021 www.thewed.gr :: Όροι χρήσης ιστοσελίδας και δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου :: Επικοινωνήστε μαζί μας ::.


30 ερωτήματα σε 0,328 δευτερόλεπτα.