Νυφικά χτενίσματα με πέπλο

Νυφικό Χτένισμα Με ΠέπλοΈχετε διαλέξει το νυφικό σας φόρεμα αλλά δεν έχετε αποφασίσει αν τελικά θα βάλετε πέπλο όσο και αν σας αρέσει, καθώς δεν είστε σίγουρες πώς να το φορέσετε για να αναδεικνύει το χτένισμα σας και να μην σας “κρύβει”;

Σε αυτό το κείμενο θα βρείτε ιδέες και λύσεις για νυφικά χτενίσματα με πέπλο. Τι πέπλο να προτιμήσετε και πως να το βάλετε ανάλογα με το χτένισμα αλλά και το σχήμα του προσώπου σας.

Μία καλή λύση για ένα πέπλο είναι να σηκώσετε τα μαλλιά σας ψηλά με ένα κότσο. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να βάλετε το πέπλο γύρω από τον κότσο σας. Αν είστε πιο ρομαντικές θα μπορούσατε να βάλετε το πέπλο σας στην κορυφή του κεφαλιού με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνει την αίσθηση πως θα ξεφύγει από τα μαλλιά σας όπως το φορούν οι Σπανιόλες χορεύτριες του φλαμένκο.

Αν το μήκος των μαλλιών σας ή το στυλ του νυφικού ή το δικό σας δεν ταιριάζει με ψηλά τα μαλλιά μπορείτε να φτιάξετε έναν χαμηλό αρχοντικό σινιόν κότσο. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να διαλέξατε ένα μακρύ πέπλο που μπορεί να φτάνει και ως το γόνατο. Οι τρόποι που μπορείτε να βάλετε το πέπλο σας είναι:

- να το πιάσετε ψηλά στο κεφάλι
- να το τοποθετήστε κάτω από τον κότσο σας χαμηλά ώστε να μην κρύβονται καθόλου τα μαλλιά σας

Αν θέλετε κάτι πιο ανάλαφρο και νεανικό μπορείτε να κάνετε έναν γαλλικό κότσο καθώς αυτόν το κότσο τον είχε προτιμήσει και ο Armani στις επιδείξεις του. Σε αυτή την περίπτωση επειδή το χτένισμα έχει αρκετό όγκο και συνήθως αφήνουν κάποια τουφάκια ανέμελα το πέπλο σας πρέπει να το βάλετε όχι ψηλά αλλά στην μέση του κεφαλιού σας λίγο πιο κάτω από τον όγκο του κρεπαρίσματος. Το μήκος του πέπλου που προτείνουμε για αυτήν την περίπτωση είναι ως τον ώμο σας.

Αν πάλι δεν σας αρέσουν τα “στυλιζαρισμένα” χτενίσματα μπορείτε να αφήσετε τα μαλλιά σας ίσια, ελεύθερα και ανέμελα ή να κάνετε μπούκλες. Θα πρέπει όμως να δώσετε λίγο όγκο στη κορυφή ώστε να μπορεί να στηριχτεί το πέπλο μιας και σε αυτήν την περίπτωση το πέπλο το βάζουμε ψηλά, στην κορυφή, του κεφαλιού. Όσο για το μήκος που πρέπει να έχει το πέπλο, σας λέμε ότι απλά θα πρέπει να είναι πιο μακρύ από τα μαλλιά σας.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα στο παραπάνω ύφος να κάνετε πιασίματα στα πλάγια ή σηκώματα στα πλάγια με πλεξιδάκια ή ακόμα και να πιάσετε τα μισά επάνω και τα άλλα να πέφτουν. Το πέπλο σε αυτές τις περιπτώσεις το πιάνουμε στην μέση και ανάλογα με το χτένισμα ή το κρύβουμε κάτω από τα μαλλιά ή όχι. Και σε αυτήν την περίπτωση το μήκος του πέπλου πρέπει να ξεπερνά το μήκος των μαλλιών σας.

Αν τώρα τα μαλλιά σας είναι πολύ κοντά όπως ξέρετε σε χτένισμα δεν μπορείτε να κάνετε μεγάλες αλλαγές από το να ακολουθήσετε την κουπ που είδη έχετε με κάποια πιασίματα ή χωρίστρες. Το πέπλο που μπορείτε να χρησιμοποιείστε είναι κοντό πέπλο με πολλά φύλλα κλιμακωτά.

Τέλος αν αποφασίσετε να κάνετε τα μαλλιά σας γυρισμένα σε μία πλευρά μπορείτε να βάλετε ένα πολύ μακρύ πέπλο, σαν αυτά που φτάνουν ως κάτω σαν ουρά.

.:: Copyright © 2009-2021 www.thewed.gr :: Όροι χρήσης ιστοσελίδας και δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου :: Επικοινωνήστε μαζί μας ::.


30 ερωτήματα σε 0,265 δευτερόλεπτα.