Πέπλο και σχήμα προσώπου

πεπλοΤι πρέπει να προσέξετε όταν βάλετε πέπλο

Καταρχήν να αποφύγετε το έντονο στόλισμα με στρας, τσιμπιδάκια, λουλούδια και πέρλες Αν θέλετε να το συνδυάστε μα κάποια κορώνα ή τιάρα να προτιμήσετε κάποια μικρή και διακριτική χωρίς όγκο. Σε γενικές γραμμές να αποφύγετε τις υπερβολές μιας και πάντα φέρνουν λάθος αποτέλεσμα.

Επίσης προσέξτε τα προϊόντα που θα βάλατε στα μαλλιά σας. Μην χρησιμοποιήσετε σε υπερβολικό βαθμό τζελ, κερί ή οτιδήποτε λιπαρό διότι όχι μόνο τα μαλλιά σας θα δείχνουν λαδωμένα, άλλα υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να κολλήσει το πέπλο στα μαλλιά σας και το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό.

Τέλος αν έχετε αποφασίσει να αφαιρέσετε το πέπλο σας μετά την τελετή προσέξτε πως θα το βγάλετε ώστε να μην καταστρέψετε το χτένισμα σας. Ζητήστε τη βοήθεια κάποιου και αποφύγετε να το τραβήξετε μονές.

Πέπλο ανάλογα με το σχήμα του προσώπου

Ένα στρογγυλό πρόσωπο συνήθως έχει όγκο κυρίως στα μαγουλάκια. Σε αυτήν την περίπτωση προτιμήστε ένα μακρύ πέπλο. Επίσης μακρύ πέπλο μπορείτε να βάλετε αν έχετε κάποια χαρακτηριστικά πιο έντονα.

Ένα τετράγωνο πρόσωπο έχει πολλές γωνίες ένα τρικ για αυτή την περίπτωση είναι οι φράντζες κυρίως οι πλάγιες. Το πέπλο που μπορείτε να βάλετε είναι ένα κλιμακωτό με πολλά φύλλα.

Ένα μακρύ πρόσωπο δίνει την αίσθηση του μεγάλου προσώπου. Για αυτό να αποφύγετε τα ίσια μαλλιά ίδιου μήκους. αντιθέτως προτιμείστε χτενίσματα σε επίπεδα πολλές φράντζες και μόνο χοντρές μπούκλες. Όσο για το πέπλο το μήκος του να φτάνει ως τον ώμο.

.:: Copyright © 2009-2021 www.thewed.gr :: Όροι χρήσης ιστοσελίδας και δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου :: Επικοινωνήστε μαζί μας ::.


30 ερωτήματα σε 0,253 δευτερόλεπτα.