10 Συμβουλές στο νυφικό χτένισμα

10 δωρεάν συμβουλές για ένα όμορφο αποτέλεσμα στο νυφικό χτένισμα

1. Να είστε ο εαυτός σας
Μην επιλέξετε ένα χτένισμα που σας κάνει να αισθάνεστε άβολα με τον εαυτό σας.Οι Νύφες παίρνουν συχνά πιεσμένες αποφάσεις για ορισμένα στυλ, λόγω της παράδοσης. Αν ένα συγκεκριμένο στυλ σας κάνει να αισθάνεστε αμηχανία, μην το επιλέξετε. Δεν έχει σημασία το ότι η μητέρα σας, η καλύτερη φίλη ή ο κομμωτής / κομμώτριά σας, λένε ότι σας πάει – αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι μόνο η γνώμη σας!.

2. Αναπτύξτε μια σαφή ιδέα για το νυφικό χτένισμα που θέλετε
Πριν πάτε στο κομμωτήριο, προσπαθήστε να αναπτύξετε μια καλή ιδέα του νυφικού χτενίσματος που επιθυμείτε. Κόψτε τις εικόνες των αγαπημένων χτενισμάτων σας από περιοδικά και να τα δείξτε τα στο κομμωτήριο. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε ακριβώς την εικόνα που ψάχνετε, να είστε έτοιμη να περιγράψετε ακριβώς τι θέλετε με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες.

3. Δοκιμάστε πρώτα !
Δοκιμάστε το χτένισμα εκ των προτέρων, αρκετά πριν από την ημέρα του γάμου σας. Εάν το χτένισμα που διαλέξατε δεν φαίνεται τόσο καλό τελικά πάνω σας, θα χαρείτε που το διαπιστώσατε πριν από τη μεγάλη μέρα!

4. Είναι άνετα;
Κάντε μια βόλτα με αυτό το χτένισμα για αρκετές ώρες για να βεβαιωθείτε ότι είναι άνετο. Το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε είναι οι καρφίτσες να σας ενοχλούν, να πονάνε και να καταστρέψουν τη διασκέδαση σας.

5. Βγάλτε φωτογραφίες… πολλές φωτογραφίες !
Στη φάση της δοκιμής πάρτε μαζί σας μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή για να βγάλετε άμεσα πολλές φωτογραφίες και ζητήστε από τον κομμωτή σας να βγάλετε φωτογραφίες από πολλές οπτικές γωνίες. Οι εικόνες θα σας δώσουν μια καλύτερη ιδέα για το πώς το χτένισμα θα φανεί στους άλλους (σε αντίθεση με το λίγο κοίταγμα στον καθρέφτη).

6. Πόσο κρατάει;
Βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας στυλ δεν είναι εντελώς διαφορετικά αρκετές ώρες αργότερα. Με τη δοκιμή του χτενίσματος δείτε για πόση ώρα θα παραμείνει το νυφικό σας χτένισμα στη θέση του. Δεν θα θέλατε μια έκπληξη κατά τη διάρκεια του πρώτου χορού!

7. Ταιριάζουν τα μαλλιά με το φόρεμά σας;
Το ύφος του χτενίσματος σας θα πρέπει δείχνει ωραία με το νυφικό σας και με τα headpieces. Κλασικά φορέματα πηγαίνουν καλύτερα με κλασικά στυλ. Τα ποιο μοντέρνα φορέματα μπορεί να κάνουν το χτένισμά σας να μοιάζει παράδοξο…Tip: Αγοράστε το νυφικό σας πριν επιλέξετε ένα νυφικό χτένισμα. Φέρτε τα headpieces σας και μια φωτογραφία στον κομμωτή έτσι ώστε να εκτιμήσει κατά πόσον ταιριάζει το στυλ που θέλετε με το νυφικό σας.

8. Μείνετε συνεπής
Μην κάνετε δραστικές αλλαγές την ημέρα του γάμου σας γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσετε στο χρώμα των μαλλιών σας σε ένα εντελώς διαφορετικό χρώμα ή να αλλάξετε τελείως το χτένισμα.

9. Προσοχή στο … ύψος
Θα πρέπει να γνωρίζετε μερικά χτενίσματα θα σας κάνουν να φαίνεστε ψηλότερη. Ανάλογα με την περίπτωση, αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει θετικά ή αρνητικά.

Αν είστε ήδη ψηλότερες από το γαμπρό ή ο γαμπρός είναι στο ίδιο ύψος μην κάνετε τέτοιο χτένισμα Εάν πάλι όχι χρησιμοποιήστε το για να σας δώσει το πλεονέκτημα.

10. Παν μέτρον Άριστον
Μην κάνετε το χτένισμά σας πάρα πολύ φανταχτερό γιατί δεν πρέπει το χτένισμα να “ανταγωνιστεί” με το πρόσωπό σας ή και το φόρεμά σας. Σίγουρα θέλετε να αποφύγετε την κατάσταση όπου το μόνο πράγμα θα βλέπει όποιος σας κοιτάζει να είναι τα μαλλιά σας.

.:: Copyright © 2009-2021 www.thewed.gr :: Όροι χρήσης ιστοσελίδας και δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου :: Επικοινωνήστε μαζί μας ::.


29 ερωτήματα σε 0,232 δευτερόλεπτα.