Να πάρω δάνειο για το γάμο μου;

Προφανώς θέλετε να διοργανώσετε ένα τέλειο γάμο. Αν νομίζετε ότι ο προϋπολογισμός του γάμου σας δεν είναι προσιτός πιθανότατα να σκεφτείτε την λύση του δανείου καθώς ένας γάμος κάθε άλλο είναι παρά φθηνός. Σύμφωνα με μια έρευνα, ο μέσος όρος για τη διοργάνωση του γάμο μπορεί εύκολα να ξεπεράσει τα 20000€.

Ο προϋπολογισμός του γάμος σας μπορεί να είναι μικρότερος από τον παραπάνω μέσο όρο του κόστους, αλλά είναι αρκετά δύσκολο (μπορεί και αδύνατο) να κάνετε τον προϋπολογισμό σας μικρότερο από 10000 €.

Να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι δεν πρέπει ποτέ ξοδέψετε όλες τις οικονομίες σας για τον γάμο καθώς η ζωή συνεχίζεται και μετά , και σίγουρα θα πρέπει να υπολογίσετε κάποια χρήματα για να είστε άνετα αφού περάσει η μεγάλη ημέρα. Αν μπορείτε να καλύψετε μόνο τα έξοδα του γάμου σας ίσως χρειαστεί να εξετάσετε ένα δάνειο γάμου.

Μπορεί να σκεφτείτε ότι δεν χρειάζεστε κανένα δάνειο για το γάμο δεδομένου ότι μπορείτε να πληρώσετε μέσω πιστωτικών καρτών σας. Ωστόσο, ένα δάνειο γάμου δεν είναι ακριβώς το ίδιο με τις χρεώσεις των πιστωτικών καρτών σας. Οι τόκοι των πιστωτικών καρτών είναι σημαντικά υψηλότεροι από αυτούς ενός δανείου. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα δάνεια είναι πιο ευέλικτα από τις πιστωτικές κάρτες και μπορείτε επίσης να διαπραγματευθείτε με τον την τράπεζα τους όρους αποπληρωμής.

Να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές προσφορές και όροι αποπληρωμής και θα πρέπει λοιπόν να διαβάσετε όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις των υπηρεσιών προσεκτικά. Έπειτα προσπαθήστε να αναλύσει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε προσφοράς δανείου.

Τέλος, επιλέξετε τράπεζα το συντομότερο δυνατόν καθώς η διαδικασία έγκρισης μπορεί να πάρει πολύ χρόνο. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένου ότι αυτά τα δάνεια δεν θεωρούνται «υψηλού ενδιαφέροντος» οπότε η διαδικασία έγκρισης είναι χρονοβόρα. Όταν αποφασίσετε και αρχίσετε να ψάχνετε τις τράπεζες και τις προσφορές τους να είστε έτοιμοι να παρέχετε τις βασικές πληροφορίες που απαιτούνται για την έκδοση δανείου, όπως πχ το εκκαθαριστικό σημείωμα.

.:: Copyright © 2009-2021 www.thewed.gr :: Όροι χρήσης ιστοσελίδας και δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου :: Επικοινωνήστε μαζί μας ::.


29 ερωτήματα σε 0,229 δευτερόλεπτα.