Οικονομικός Γάμος (μέρος 1ο)

Μπορείτε να κάνετε μια μεγάλη γαμήλια δεξίωση δαπανώντας πολύ λιγότερα χρήματα απ’ όσα φαντάζεστε.
Σας ενδιαφέρει; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στο γάμο σας χωρίς τα έξοδα να δημιουργούν άγχος και να καταστρέφουν την καλύτερη ημέρα της ζωής σας.

Ο πανικός πριν το γάμο είναι κοινός και για τους δύο, τη νύφη και το γαμπρό. Γιατί πρέπει να υποφέρετε και από το άγχος των εξόδων για το γάμο σας; Η ημέρα του γάμου υποτίθεται ότι είναι η πιο σημαντική μέρα και πως είναι το σημείο καμπής στη ζωή μας. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να απολαύσετε τη μεγαλύτερη στιγμή της ζωή σας εξαλείφοντας όλες τις περιττές έγνοιες.

Το πρώτο βήμα στο σχεδιασμό κάθε γάμου είναι δημιουργία ενός προϋπολογισμού. Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα και πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη σας. Υπάρχουν πολλές πτυχές σε ένα γάμο, όπου το κόστος μπορεί να μειωθεί σε μεγάλο βαθμό. Ρίξτε μια ματιά σε ορισμένες από αυτές και ανακαλύψτε τρόπους για να έχετε ένα υπέροχο και οικονομικό γάμο.

Λίστα Καλεσμένων
Συντομεύστε τη λίστα μόνο στα μέλη της οικογένειας και τους φίλους που πραγματικά θέλετε να έχετε κοντά σας. Μην αρχίσετε να μοιράζετε γαμήλιες προσκλήσεις σε όλους όσους γνωρίζετε. Όταν στέλνετε τις γαμήλιες προσκλήσεις, να ζητήσετε από τους καλεσμένους να επιβεβαιώσουν αν θα παρευρεθούν για να μπορείτε να υπολογίσετε ακριβώς τα άτομα για το μενού της δεξίωσης.

Ζωντανή μουσική ή DJ Γάμου
Ο γάμος σας θα είναι ατελής χωρίς την κατάλληλη μουσική γάμου. Εννοείται φυσικά πως επιλέγοντας DJ Γάμου θα γλιτώσετε πολλά χρήματα σε σχέση με το να προσλάβετε κάποια ορχήστρα ή συγκρότημα για το γάμο σας. Αν δε θέλετε DJ και θέλετε ζωντανή μουσική επιλέξτε μια καλή ορχήστρα και έναν καλό τραγουδιστή που δεν είναι όμως τόσο γνωστός.

Διακόσμηση Γάμου
Καλέστε τους πολύ κοντινούς σας φίλους, να για ένα διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο φτιάχνοντας όλοι μαζί κάποιες βασικές διακοσμήσεις για το σπίτι ή ακόμη και για την εκκλησία. Επίσης, μπορείτε να φτιάξετε τις γαμήλιες προσκλήσεις στο σπίτι με τη βοήθεια τους και να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα.

Λουλούδια και Ανθοστολισμοί
Η διακόσμηση του γάμου περιλαμβάνει πολλά λουλούδια. Μην επιλέξετε εξωτικά και πανάκριβα λουλούδια ή έτοιμες συνθέσεις. Αντί “αυτού, χρησιμοποιήστε μόνο έναν ή δύο τύπους λουλουδιών για τη διακόσμηση. Αν έχετε καλλιτεχνικό ταλέντο, κάνετε ένα απλό ανθοστολισμό στο σπίτι μόνοι σας και φυσικά καλέστε και τις φίλες σας να σας βοηθήσουν σε αυτό το έργο.

.:: Copyright © 2009-2021 www.thewed.gr :: Όροι χρήσης ιστοσελίδας και δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου :: Επικοινωνήστε μαζί μας ::.


29 ερωτήματα σε 0,370 δευτερόλεπτα.