Οικονομικός Γάμος (μέρος 2ο)

Νυφικό Φόρεμα
Αγοράστε ένα νυφικό online: Μπορείτε να αγοράσετε σε απευθείας από τις διάφορες σελίδες που σας προσφέρουν ελκυστικές τιμές και καλές εκπτώσεις. Πηγαίνετε για κάτι εκτός εποχής για να πάρετε μια καλή τιμή. Υπάρχουν διάφορα καταστήματα αλυσίδες που μπορεί να είναι καλά για αγορά νυφικού δεδομένου ότι έχουν μεγάλη ποικιλία σε προσιτές τιμές. Απλά θυμηθείτε να μείνετε στον προϋπολογισμό σας και να μην τον υπερβείτε.
Νοικιάστε το νυφικό σας: Αν σκεφτείτε πρακτικά, θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξοδέψετε τόσα πολλά για το φόρεμά σας. Ένα νοικιασμένο νυφικό με λιγότερο από την μισή τιμή αγοράς το κάνει δύο φορές πιο όμορφο.

Αξεσουάρ και Νυφικά Παπούτσια
Αποφύγετε τα πολλά στολίδια και αξεσουάρ. Σε ότι αφορά τα νυφικά παπούτσια, να έχετε κατά νου ότι πρόκειται να είναι κρυμμένα κάτω από το φόρεμά σας. Θυμηθείτε ότι όταν ξοδεύετε τόσο πολλά στα παπούτσια, θα πρέπει να μπορείτε να τα φορέσετε και σε άλλες περιπτώσεις επίσης και είναι κρίμα μετά το γάμο να μείνουν σε μία ντουλάπα.

Οικονομική Γαμήλια Τούρτα
Πάρτε μια μικρή και όμορφη τούρτα για το γάμο σας και μειώστε το κόστος για τη διακόσμηση στη γαμήλια τούρτα. Εάν θέλετε να έχετε μια εντυπωσιακή κλιμακωτή τούρτα με πολλά στρώματα αλλά δεν θέλετε να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας, μπορείτε να ζητήσετε από το ζαχαροπλαστείο σας να κάνει εκτός τις βασικής τούρτας ψεύτικα στρώματα πάνω ή και κάτω (συνήθως από φελιζόλ) τα οποία θα μοιάζουν με πραγματικά!

Επαγγελματική Φωτογράφηση αλλά οικονομικά
Ζητήστε από το φωτογράφο να καλύψει την τελετή του γάμου και έπειτα μόνο τις δύο πρώτες ώρες τις δεξίωσης. Κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχει στην οικογένειά σας ή στο φιλικό σας περιβάλλον κάποιος ή κάποιο με εμπειρία στο θέμα της φωτογράφησης. Ζητήστε τους να καλύψουν τα κενά του επαγγελματία φωτογράφου και εξοικονομήστε αρκετά χρήματα!

.:: Copyright © 2009-2021 www.thewed.gr :: Όροι χρήσης ιστοσελίδας και δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου :: Επικοινωνήστε μαζί μας ::.


29 ερωτήματα σε 0,267 δευτερόλεπτα.