Αρχική Σελίδα Μενου : Κλείσιμο Όλων Μενου : Ανοιγμα Όλων

gamos header

                  
 


thewed.gr heart menu

TheWED Mag

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα διαφημιστικά πακέτα προβολής στο thewed.gr.

 

Φόρμα επικοινωνίας με το τμήμα marketing του thewed.gr

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τα διαφημιστικά πακέτα του TheWed.gr, δείτε τους διαθέσιμους τρόπους προβολής και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε.

Δεν υπάρχει κανένα κόστος για την καταχώρησή σας στον κατάλογο επιχειρήσεων του TheWed.gr, διατηρούμε όμως το δικαίωμα να διαγράψουμε καταχωρήσεις που έχουν γίνει με ψευδή στοιχεία ή καταχωρήσεις επιχειρήσεων που δεν έχουν σχέση με το γάμο.

Δωρεάν καταχώρηση τώρα!

Η Premium καταχώρηση διασφαλίζει ότι η επιχείρησή σας θα εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων στην κατηγορία ή στις κατηγορίες που σας ενδιαφέρουν.
Η διάρκεια της Premium καταχώρησης είναι ετήσια ή εξάμηνη.

Η Premium Plus καταχώρηση είναι μια παρουσίαση της εταιρίας σας η οποία περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες της επιχείρησής σας, φωτογραφίες και επιπλέον διασφαλίζει ότι η επιχείρησή σας θα εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων στην κατηγορία ή στις κατηγορίες που σας ενδιαφέρουν.
Η διάρκεια της Premium Plus καταχώρησης είναι ετήσια ή εξάμηνη.

Αυτός ο τρόπος διαφήμισης στο TheWed.gr γίνεται με Banner τα οποία μπορεί να είναι στατικά (ακίνητα δισδιάστατα γραφικά) ή κινούμενα(animated, κινούμενα γραφικά) στη ζώνη της επιλογής σας.
Όλες οι χρεώσεις γίνονται με βάση τις προβολές (ad impressions) (μέθοδος CPM*) και έτσι δεν υπάρχει θέμα χρονικής διάρκειας της προβολής σας καθώς θα ολοκληρωθεί μόνο όταν συμπληρωθούν οι προβολές που αγοράσατε.

ΔΩΡΕΑΝ *Λεπτομέρειες *Λεπτομέρειες *Λεπτομέρειες

 

*Σύντομα θα αναρτηθεί ο πλήρης τιμοκατάλογος για τις υπηρεσίες του TheWed.gr έτσι αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις στο θέμα τις διαφήμισης παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην σωστή πληκτρολόγηση του email σας, και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

 

*CPM (Cost Per Mille, στα λατινικά το mille είναι το χίλια) είναι το κόστος ανά χίλιες εμφανίσεις. Υπάρχει και ο αγγλικός όρος CPT (Cost Per Thousand) αλλά έχει επικρατήσει ο όρος CPM.  Αν για παράδειγμα μία ζώνη που θέλετε να διαφημιστείτε έχει CPM 10,00 ευρώ αυτό σημαίνει ότι η κάθε εμφάνιση της διαφήμιση σας στους επισκέπτες σας κοστίζει 10/1000= 0,01 ευρώ


.:: Φόρμα Επικοινωνίας ::.

Το e-mail σας :


Ο λόγος για τον οποίο επικοινωνείτε μαζί μας:


Πληκτρολογήστε τον κωδικό ασφαλείας της εικόνας:
verification image, type it in the box


Το μήνυμά σας:

* Η φόρμα επιτρέπει μόνο τους σωστούς χαρακτήρες στα πεδία (πχ δεν επιτρέπει ελληνικά στο email) και τους μετατρέπει σε κεφαλαίους


.:: Copyright © 2009-2021 www.thewed.gr - all rights reserved :: Όροι χρήσης ιστοσελίδας και δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου :: Επικοινωνήστε μαζί μας ::.