Αρχική Σελίδα Μενου : Κλείσιμο Όλων Μενου : Ανοιγμα Όλων

gamos header

                  
 


thewed.gr heart menu

TheWED Mag

 

Στεγνό καθάρισμα του νυφικού φορέματος, τι να προσέξετε στο νυφικό σας, πότε πρέπει να προτιμήσετε το στεγνό καθάρισμα για το νυφικό σας φόρεμα και πότε όχι, νυφικά φορέματα, νυφικές τουαλέτες, καθαρισμός

 

Νυφικά Φορέματα

Στεγνό καθάρισμα νυφικού φορέματος

αν το πλύσιμο στο χέρι δεν είναι στις επιλογές σας...

Στεγνό καθάρισμα
Αν κουραστήκατε και μόνο που διαβάσατε ενότητα "πλύσιμο στο χέρι" ή πιστεύετε ότι δεν θα τα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στα όσα λέει υπάρχει πάντα και η λύση του στεγνού καθαρίσματος από επαγγελματίες.

Τι πρέπει να γνωρίζετε όμως.
Τα νυφικά και οι γαμήλιες τουαλέτες λόγω της λεπτής σύνθεσης χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και στο στεγνό καθάρισμα. Για να διαπιστώσετε αν ένα φόρεμα μπορεί να αντέξει την επεξεργασία του στεγνού καθαρισμού το επιθεωρούμε λεπτομερώς, ώστε να είμαστε απολύτως βέβαιες ότι το ύφασμα δεν έχει φθαρμένες περιοχές, σκισίματα, ξηλωμένες ραφές ή ευπαθή φοδραρίσματα και εξαρτήματα!

Μεγάλη προσοχή για να βρείτε το κατάλληλο καθαριστήριο. Να προτιμήσετε κάποιον που εμπιστεύεστε και φυσικά ειδικεύεται στον καθαρισμό νυφικών.

Καλό θα ήταν να συζητήσετε για την διαδικασία δηλαδή με πιο τρόπο σκέφτεται να καθαρίσει το φόρεμα σας και αν συμφωνείτε με τον τρόπο και μόνο τότε να το αφήσετε!

Τέλος καλό θα ήταν να κάνετε μια κουβέντα φυσικά και για το κόστος καθώς αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα ακριβό.Νυφικά Τιμές

.:: Copyright © 2009-2021 www.thewed.gr - all rights reserved :: Όροι χρήσης ιστοσελίδας και δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου :: Επικοινωνήστε μαζί μας ::.