Αρχική Σελίδα Μενου : Κλείσιμο Όλων Μενου : Ανοιγμα Όλων

gamos header

                  
 


thewed.gr heart menu

TheWED Mag

 

νυφικά εσώρουχα, εσώρουχα για τη νύφη

 

Νυφικά εσώρουχα, Nyfika Esorouxa

Tα κατάλληλα εσώρουχα για κάθε τύπο νυφικού!

συμβουλές για επιλογή των εσωρούχων σας την για ποιο σημαντική ημέρα (και νύχτα!!!) της ζωής σας!

Ας δούμε τις ποιο συνηθισμένες κατηγορίες νυφικών και ποια είναι τα κατάλληλα εσώρουχα για το καθένα.

Αέρινο νυφικό (με πολλές διαφάνειες)
Προτιμήστε εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος και χωρίς ραφές ώστε να μην διαγράφει.

Στενό νυφικό
Το στενό νυφικό διαγράφει την σιλουέτα σας και το ύφασμα είναι πολύ λεπτό όπως το μετάξι. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τα string και να προτιμάτε μποξεράκια ή κοφτά εσώρουχα χωρίς ραφές.

Νυφικό με ακάλυπτη πλάτη
Η ακάλυπτη πλάτη είναι κάτι που σίγουρα θα προσελκύει τα βλέμματα σε αυτό το σημείο γι αυτό προτιμήστε ένα σουτιέν από τούλι με ενίσχυση σιλικόνης ανάμεσα στα cups και ανάλογες τιράντες που προσαρμόζονται ή κάποιο σουτιέν όπου κατεβαίνει και κουμπώνει χαμηλά στην πλάτη (στην αγορά θα βρείτε αρκετά). Μην κάνετε το λάθος να μην φορέσετε εσώρουχο όσο σταθερό κι αν είναι το νυφικό σας καθώς δεν έχει σημασία αν έχετε μικρό ή μεγάλο στήθος το σουτιέν είναι απαραίτητο.

Αποκαλυπτικό Νυφικό
Αν το νυφικό σας αφήνει αρκετά σημεία του σώματος ακάλυπτα και είναι εναρμονισμένο με τις γραμμές του σώματος επιλέξτε ένα σουτιέν στράπλες. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις τιράντες σιλικόνης και αν δεν νιώθετε ασφάλεια χωρίς τις τιράντες σε επιλεγμένα καταστήματα εσωρούχων υπάρχουν τιράντες διακριτικές, σε διάφορα σχέδια από ασήμι όπου δεν προκαλούν αλλεργίες και είναι πολύ κομψές (είναι σαν κόσμημα).

Νυφικό με βαθύ ντεκολτέ
Αν έχετε διαλέξει τον συγκεκριμένο τύπο που τονίζει το στήθος επιλέξτε ένα στράπλες μπούστο με μπανέλα όπου συγκρατεί το στήθος και σφίγγει την μέση. Το μπούστο βοηθά ιδιαίτερος να φαίνεται η μέση πιο αδύνατη.
Μια καλή λύση για μικρό στήθος για να το τονίσετε είναι να διαλέξετε κορσέ όπου δένει κάτω από το στήθος και δείχνει πιο πλούσιο το μπούστο. Επίσης μπορείτε να βάλετε κάποιο σουτιέν με πρόσθετη ενίσχυση όπου μπορείτε να το προσαρμόσετε εσείς σε όποιο μέγεθος θέλετε ή ακόμη και να στραφείτε προς τα αυτοκόλλητα staycups. Τα αυτοκόλλητα αυτά κόβονται στο κατάλληλο μέγεθος και προσαρμόζονται στη γραμμή του φορέματος και τη δική σας.

Τέλος να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε τις ζαρτιέρες, όπου μπορείτε να βρείτε πολλά σχέδια για όλα τα γούστα. Είναι σταθερή αξία και έχουν πάντα με επιτυχία εδώ και χρόνια,. Να τονίσουμε ότι αν αποφασίσετε να βάλετε καλτσάκια διαλέξτε αυτά που στο τελείωμα έχουν σιλικόνη. Αν τελικά βάλετε κάλτσες θα πρέπει να προσέξετε το παπούτσι που θα βάλετε και φυσικά την εποχή .

Νυφικά εσώρουχα, Nyfika Esorouxa

νυφικά εσώρουχα 2021

.:: Copyright © 2009-2021 www.thewed.gr - all rights reserved :: Όροι χρήσης ιστοσελίδας και δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου :: Επικοινωνήστε μαζί μας ::.