Αρχική Σελίδα Μενου : Κλείσιμο Όλων Μενου : Ανοιγμα Όλων

gamos header

                  
 


thewed.gr heart menu

TheWED Mag

 

Πληροφορίες, φωτογραφίες και βήματα για το καλύτερο bachelor πάρτυ της ζωής σας!
μπατσελορ, παρτυ, παρτι, γαμήλιο, πάρτι, γαμήλιο πάρτυ, bachelor party, bachelor parties, οργανώστε το γαμήλιο πάρτυ, 2021 , 2022

 

Γαμήλιο Πάρτυ bachelor

Γαμήλιο bachelor παρτυ για το γαμπρό και τη νύφη

Πως να οργανώσετε σωστά το bachelor party !

Μήπως είστε στην ομάδα των ατόμων που έλεγε "εγώ δεν παντρεύομαι" ή μήπως όταν κάποιος φίλος ή φίλη παντρεύονταν εσείς διαδίδατε ότι κρεμάστηκε; Τώρα όμως εσείς θα ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας και δεν μπορείτε να αφήσετε να περάσει έτσι! Ήρθε η ώρα λοιπόν, να κάνετε ένα μεγάλο πάρτυ και να κάνετε μια ηρωική έξοδο από την εργένικη στην έγγαμο ζωή και φυσικά να δεχτείτε τα πειράγματα των φίλων σας, να χαλαρώσετε από το άγχος της προετοιμασίας και να περάσετε καλά. Το μόνο που χρειάζεται είναι καλή διάθεση!

Το bachelor είναι ένα αμερικάνικο έθιμο αλλά τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι μελλόνυμφοι το υιοθετούν και στην Ελλάδα, άλλωστε οι Έλληνες ξέρουν να διασκεδάζουν χωρίς να βάζουν ταμπέλες στην διασκέδαση. Απλά σε αυτή την περίπτωση κάνετε την μετάβαση από τα λόγια στην πράξη.

Βασικό συστατικό της επιτυχίας είναι η καλή παρέα, μαζέψτε καλλήτους/ες, και αποφύγετε να βάλετε στην παρέα άτομα που σας κάνουν να νιώθετε άβολα ή άτομα που δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με την παρέα σας. Είναι υπόθεση άκρως προσωπική.

Δεύτερο βήμα να βρείτε το χώρο σας. Τι προτιμάτε; Οι επιλογές πολλές: σε σπίτι όπως το πατρικό σας ή κάποιου φίλου/ης, ή σε κάποιο χώρο που θέλετε μόνο για σας ή ακόμα και σε κάποιο μαγαζί διασκέδασης να μπερδεύεστε με τους πολλούς και να διασκεδάσετε.


Η κατάλληλη στιγμή
Προτείνουμε το πάρτυ της νύφης και του γαμπρού να γίνουν την ίδια ημερομηνία ώστε να μην υπάρξουν γκρίνιες και παρεξηγήσεις. Εννοείται ο καθένας σε άλλο μέρος. Αν πάλι δεν σας πειράζει και θέλετε να είστε όλοι μαζί κανένα πρόβλημα, αρκεί να περάσετε καλά.

Το πάρτυ αυτό υποτίθεται ότι γίνεται την παραμονή του γάμου, εμείς όμως σας προτείνουμε να το διοργανώσετε μια εβδομάδα πριν. Έτσι θα έχετε άπλετο χρόνο να το ξημερώσετε χωρίς να έχετε άγχος αν θα ξυπνήσετε στην ώρα σας, να μην είστε κομμένοι από την κούραση και φυσικά να έχετε αντοχή για την ημέρα του γάμου.

Αν βγείτε έξω σε καμία περίπτωση μην πάρετε δικό σας αυτοκίνητο προτιμήστε να πάρετε ταξί ή κάποιον οδηγό και φυσικά όσο το δυνατόν με μέτρο το ποτό για να μην βρεθείτε αντί να διασκεδάζεται να τρέχετε σε νοσοκομεία.


Ποιο συγκεκριμένα
Αποφασίσατε να μείνετε σπίτι ή σε κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείου;Αν μείνετε σπίτι πρέπει να φροντίσετε να έχετε τα απαραίτητα εφόδια σε ποτό, φαγητό, μουσική και φυσικά την συγκατάθεση της γειτονιάς ή των άλλων ενοίκων της πολυκατοικίας.

Το σπίτι να μην είναι αυτό που θα δεχτεί κόσμο για το γάμο ή αυτό που θα μείνετε μετά το γάμο διότι υπάρχει κίνδυνος να κάνετε ζημιές και σίγουρα θα λερώσετε, και δεν το θέλετε αυτό. Όσο για το δωμάτιο ξενοδοχείου καταλαβαίνεται ότι πρέπει να είστε πολλοί προσεκτικοί και ήσυχοι. Στο θέμα των εξόδων καλό θα ήταν να συμμετέχετε όλοι!

Αν πάλι προτιμήσατε κάποιο κέντρο διασκέδασης θα πρέπει να κλείσετε μια εβδομάδα νωρίτερα και να ενημερώσετε για τον αριθμό των ατόμων ώστε να βρείτε θέσεις. Μπορείτε να κλείσετε κάποιον χώρο μόνο για σας αρκεί να το "ψάξετε" ένα μήνα περίπου νωρίτερα και να έχετε κάνει τις απαραίτητες συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη για τον σκοπό που το θέλετε.

Μπορείτε ακόμη εκείνο το βράδυ να παίξετε με τους φίλους σας χαρτιά ή για τους ποιο πονηρούς (και .πονηρές) να κανονίσετε και κάποιο στριπτήζ!

.:: Copyright © 2009-2021 www.thewed.gr - all rights reserved :: Όροι χρήσης ιστοσελίδας και δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου :: Επικοινωνήστε μαζί μας ::.