Αρχική Σελίδα Μενου : Κλείσιμο Όλων Μενου : Ανοιγμα Όλων

gamos header

                  
 


thewed.gr heart menu

TheWED Mag

 

Νυφικές τσάντες, τσάντες για τη νύφη, τσάντες για παράνυφους, τσάντες για το γάμο, απλές τσάντες ή και με χερούλια, μοντέρνες, κλασικές, υφασμάτινες ή δερμάτινες, τσαντεσ, νύφη, τσαντάκια, υφασμάτινες, λευκές, τσάντες luis vuitton, kem, guess, επώνυμες, προσφορές, φθηνές, doca 2021 2022

 

τσάντες νυφικές

Νυφικές Τσάντες

πρακτικές και στυλάτες νυφικές τσάντες

Οι νύφες κατά την είσοδο τους σπάνια κρατούν κάποιο τσαντάκι όμως στο χώρο της δεξίωσης ή κατά την διάρκεια των φωτογραφιών σίγουρα χρησιμοποιούν. Εκτός από λόγους στυλ ένα τσαντάκι είναι και χρηστικό. Εκεί μπορείτε να βάλετε τα απαραίτητα όπως το lip gloss σας για να το ανανεώνετε, χρήματα ακόμη και παραμάνες για τυχόν ατυχήματα.

Σαν νύφες προτιμείστε τα μικρά και διακριτικά τσαντάκια. Αποφύγετε τις μεγάλες και με λουράκια. Στο εμπόριο υπάρχουν πολλά και κομψά σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Όπως ασημί, χρυσό, λευκό στολισμένα ή απλά. Δεν είναι υποχρεωτικό να συνδυάζεται απόλυτα με το νυφικό φόρεμά σας αλλά συνδυάστε την με τα παπούτσια σας.


Επόμενο : Πέπλο ή Καπέλονυφικά accessories - νυφικα αξεσουαρ

Τα νυφικά αξεσουάρ για τις νύφες που θέλουν να ξεχωρίζουν!

.:: Copyright © 2009-2021 www.thewed.gr - all rights reserved :: Όροι χρήσης ιστοσελίδας και δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου :: Επικοινωνήστε μαζί μας ::.