Αρχική Σελίδα Μενου : Κλείσιμο Όλων Μενου : Ανοιγμα Όλων

gamos header

                  
 


thewed.gr heart menu

TheWED Mag

 

Πληροφορίες, φωτογραφίες και βήματα ώστε να ανακαλύψετε το χτένισμα που σας ταιριάζει και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά σας! Για μακριά μαλλιά, χτενίσματα με μπούκλες, με πέπλο, κότσους, κρεπαρίσμα, φριζάρισμα κ.α.

νυφικό χτένισμα, νυφικά χτενίσματα, νυφικό χτένισμα 2021, νυφικά χτενίσματα 2021, φωτογραφίες, τιμές, κομμωτήριο, κομμωτήρια, κομμωτική, κομμωτής, κομμώτρια, μαλλιά, χτενισματα 2010, μακριά μαλλιά, πολύ μακριά μαλλιά, κοτσίδα, αλογοουρά,με όγκο, μπούκλες, εικόνες, 2021, 2022

 

Νυφικά χτενίσματα μακρια μαλλια, φτιάξιμο μαλλιών

Νυφικό Χτένισμα

Συμβουλές για νυφικά χτενίσματα με μακριά μαλλιά!

Αν έχετε μακριά μαλλιά οι επιλογές είναι πολλές. Από την πιο απλή δηλαδή να έχετε τα μαλλιά σας κάτω ανέμελα μέχρι τον πιο πολύπλοκο κότσο.

Μακριά μαλλιά φουντωτά με όγκο
Μπορείτε να τα αφήσετε έτσι ή να διαλέξετε ανάμεσα σε πιασίματα από τις δυο πλευρές (ή μόνο από τη μία) και να βάλετε κάποιο λουλούδι.

Αν δεν σας αρέσει ο όγκος και θέλετε να αποφύγετε το φριζάρισμα μπορείτε να τα ισιώσετε και να τα αφήσετε ανάλαφρα ή να διαλέξετε κάποιο πιάσιμο.

Τα πλούσια μακριά μαλλιά είναι κατάλληλα για γαλλική ή ανάγλυφη πλεξίδα, όπου ενδιάμεσα μπορείτε να βάλετε μικρά λουλουδάκια και πέρλες για περισσότερη λάμψη. Αν διαλέξετε να πλέξετε τα μαλλιά σας θα προτείναμε να αποφύγετε το πέπλο και να δοκιμάσετε να βάλετε κάποια μικρή κορώνα ή τιάρα.

Έχετε πολλές επιλογές ανάμεσα σε κότσους, χαμηλούς ή ψηλούς ανάλογα με το στυλ που επιθυμείτε. Υπάρχουν διάφορες επιλογές από τον κότσο μπανάνα ως το σινιών και με τις κατάλληλες πρόβες θα ανακαλύψετε αυτόν που σας κολακεύει περισσότερο. Και φυσικά να μην ξεχάσουμε τις επιλογές με μπούκλες. (βέβαια να προσέξετε το μέγεθος γιατί τα μαλλιά σας έχουν ήδη όγκο και να αποφύγετε τις πυκνές μπούκλες προτιμώντας λίγες και αραιές ώστε να μην ενισχύσουν τον όγκο ιδιαιτέρα)

Μακριά μαλλιά ίσια και χωρίς όγκο
Όσες ανήκετε σε αυτό τον τύπο μαλλιών είστε οι πιο τυχερές. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα!!!

Τα μαλλιά σας είναι εύπλαστα και μπορείτε να πετύχετε κάθε στυλ και χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Μπορείτε να έχετε τα μαλλιά σας ελεύθερα με στολίδια, λουλούδια τιάρα, κορώνα ή με πέπλο.

Αν δεν θέλετε να τα έχετε ατημέλητα να κάνετε το κυματιστό στυλ που είναι και πολύ μόδα. Επίσης μπορείτε να κάνετε διάφορα πιασίματα με τσιμπιδάκια με στρας όπως και ότι πλέξιμο θέλετε, γαλλική, ανάγλυφη ακόμη και πλεξίδα.

Την πλεξίδα μπορείτε να την έχετε χαμηλά, στην κορυφή, πλάγια ή να κάνετε περισσότερες από μία και να τις στολίσετε με ένα μεγάλο λουλούδι ή με πολλά μικρά.

Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε χτένισμα με τα μισά μαλλιά πιασμένα ψηλά και τα άλλα να πέφτουν ίσια είτε με μπούκλες. Μπορείτε να πετύχετε όμορφες αλογοουρές με όμορφα κοκαλάκια. Για επιπλέον όγκο μπορείτε κάνετε κρεπάρισμα στο βαθμό που θέλετε.

Μια άλλη περίπτωση είναι ένα όμορφο σχέδιο με την τοστιέρα που προσφέρει όγκο και διάρκεια ή να κάνετε κουρέματα με φιλάρισμα.

Σε όλα τα παραπάνω μπορείτε να προσθέσετε και κάποιες μπούκλες οι οποίες θα ολοκληρώσουν το χτένισμά σας..

Και εσείς μπορείτε να κάνετε κότσους σε ότι ύψος θέλετε αρκεί να αντέχετε τα πολλά τσιμπιδάκια που χρειάζονται καθώς πολλές γυναίκες που έχουν λεπτά μαλλιά ενοχλούνται ιδιαίτερα από τα τσιμπιδάκια, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν μια αίσθηση βάρους στα μαλλιά ή ακόμη και πόνο.

χτένισμα για το γάμο

νυφικό χτένισμα 2021 - νυφικά χτενίσματα 2021.:: Copyright © 2009-2021 www.thewed.gr - all rights reserved :: Όροι χρήσης ιστοσελίδας και δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου :: Επικοινωνήστε μαζί μας ::.