Αρχική Σελίδα Μενου : Κλείσιμο Όλων Μενου : Ανοιγμα Όλων

gamos header

                  
 


thewed.gr heart menu

TheWED Mag

 

Νυφικα Κοσμηματα, Κοσμηματα για τη νυφη, Κοσμηματα Χρυσα, Δαχτυλιδια, δαχτυλιδια μονοπετρα, μονοπετρα δαχτυλιδια, μονοπετρα με διαμαντια, μονοπετρα γαμου, γαμος, νυφη, κοσμήματα,δαχτυλίδια, με διαμαντια, διαμαντια, αρραβωνων, kosmimata, set, nyfika kosmimata, xrysa, asimenia, diamantia, times, monopetra, daxtilidi, daxtilidia,diamantia, δαχτυλιδια αρραβωνων, 2021, 2022

 

τσάντες νυφικές

Νυφικά κοσμήματα

επιλέξτε τα κοσμήματα που σας ταιριάζουν για ένα λαμπερό αποτέλεσμα!

Την ημέρα του γάμου το πιο σημαντικό κόσμημα είναι η βέρα σας.Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι υπάρχει απαγόρευση για άλλα κοσμήματα. Αντιθέτως με τη σωστή επιλογή κοσμημάτων θα έχετε ένα λαμπερό αποτέλεσμα.

Τα κοσμήματα που θα διαλέξετε θα πρέπει να ταιριάζουν με το σύνολο και το νυφικό σας. Προτιμείστε διακριτικά κοσμήματα.Οι νύφες προτιμούν κομμάτια στολισμένα από κρύσταλλα, πέρλες, χάντρες και διαμάντια. Δεν χρειάζεται να τα αγοράσετε αν δεν θέλετε. Μπορείτε να ενοικιάσετε ή να βάλετε κάποιο οικογενειακό κειμήλιο, όπου έχει και συναισθηματική αξία. Φυσικά καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές, μην βάλετε πολλά.

Συμβουλές
Αν το νυφικό σας είναι κλειστό στο λαιμό μην βάλετε περιδέραιο διαλέξτε ένα κομψό ζευγάρι σκουλαρίκια.

Αν πάλι βάλετε γάντια αποφύγετε τα βραχιόλια.

Αν έχετε γυμνό χέρι μπορείτε να βάλετε κάποιο βραχιόλι είτε ψηλά στο μπράτσο ή στον καρπό

Αποφύγετε τα πολλά δαχτυλίδια όμως αν αποφασίσετε να βάλετε να μην είναι στο δεξί, εκεί θα φορέσετε την βέρα σας.Επόμενο : Γάντια, ομπρέλα, γούνα για τη νύφη
νυφικά accessories - νυφικα αξεσουαρ

Τα νυφικά αξεσουάρ για τις νύφες που θέλουν να ξεχωρίζουν!

.:: Copyright © 2009-2021 www.thewed.gr - all rights reserved :: Όροι χρήσης ιστοσελίδας και δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου :: Επικοινωνήστε μαζί μας ::.