Αρχική Σελίδα Μενου : Κλείσιμο Όλων Μενου : Ανοιγμα Όλων

gamos header

                  
 


thewed.gr heart menu

TheWED Mag

 

Νυφικά,Γαντια, Αξεσουαρ, Νυφικού, Νυφης, λευκά, δερμάτινα, μεταξωτά, gantia, γαντι, γαντια για γαμο, γαμος, γαντια

 

τσάντες νυφικές

Γάντια - Ομπρέλα - Γούνα

τα απαραίτητα αξεσουαρ γάμου για το χειμώνα

Τα γάντια και η ομπρέλα είναι αξεσουάρ που χρησιμοποιούνται κυρίως από νύφες που παντρεύονται την χειμερινή περίοδο.Τα γάντια είναι κοντά στον καρπό ή μακριά ως τον αγκώνα. Υπάρχουν σε ποικιλία σχεδίων και υφασμάτων. ¨Όπως δαντέλα ή σατέν. είναι διακοσμημένα με πέρλες ή κεντημένα ή απλά.

Τα μακριά γάντια τα βάζουμε όταν το νυφικό είναι strapless ή δένει στο λαιμό ενώ τα κοντά όταν το νυφικό σας έχει μανίκια. Η ομπρέλα είναι ρομαντικό αξεσουάρ για ονειροπόλες νύφες, με την οποία μπορείτε να βγάλετε πολλές φωτογραφίες και φυσικά για να προστατευτείτε από την βροχή. Προτιμείστε η ομπρέλα να έχει το ίδιο χρώμα με το νυφικό σας ή μια διάφανη που ταιριάζει με όλα.

Η κατάλληλη γούνα μπορεί να φορεθεί πάνω από το νυφικό σας για να μην κρυώνετε αλλά να είστε και κομψή, συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις οι νύφες προτιμούν τα κοντά γουνάκια με μανίκια ή σε στυλ εσάρπας. Μπαίνοντας στην εκκλησία ή το χώρο της δεξίωσης το αφαιρείτε για να θαυμάσουν οι καλεσμένοι σας το νυφικό σας.
νυφικά accessories - νυφικα αξεσουαρ

Τα νυφικά αξεσουάρ για τις νύφες που θέλουν να ξεχωρίζουν!

.:: Copyright © 2009-2021 www.thewed.gr - all rights reserved :: Όροι χρήσης ιστοσελίδας και δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου :: Επικοινωνήστε μαζί μας ::.