Αρχική Σελίδα Μενου : Κλείσιμο Όλων Μενου : Ανοιγμα Όλων

gamos header

                  
 


thewed.gr heart menu

TheWED Mag

 

Πληροφορίες, φωτογραφίες και βήματα ώστε να ανακαλύψετε το χτένισμα που σας ταιριάζει και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά σας! Χτενίσματα για κοντά μαλλιά, μαλλιά καρέ, φλου, μυτάκια , αφέλειες κτλ.

νυφικό χτένισμα, νυφικά χτενίσματα, νυφικό χτένισμα 2021, νυφικά χτενίσματα 2021, φωτογραφίες, τιμές, κομμωτήριο, κομμωτήρια, κομμωτική, κομμωτής, κομμώτρια, μαλλιά, χτενισματα 2010, κοντά μαλλιά, πολύ κοντά μαλλιά, καρέ, μυτάκια, αφέλειες, καρφάκια, εικόνες, 2021, 2022

 

Νυφικά χτενίσματα κοντά μαλλια, φτιάξιμο μαλλιών

Νυφικό Χτένισμα

Συμβουλές για νυφικά χτενίσματα με κοντά μαλλιά!

Αν έχετε κοντά μαλλιά και σας αρέσουν ή δεν θέλετε να βάλετε extensions και postis μπορείτε να βρείτε τρόπους για την ημέρα του γάμου σας. Για άλλη μια φορά σημειώνουμε ότι το χτένισμα που θα διαλέξετε θα πρέπει να εναρμονίζεται με το όλο στυλ του νυφικού σας.

Πολύ κοντά μαλλιά
Αν έχετε πολύ κοντά μαλλιά σε στυλ αντρικό δεν μπορείτε να κάνετε πολλές αλλαγές στο χτένισμα. Μπορείτε να κάνετε φράντζες ή αφέλειες ή μυτάκια ή καρφάκια.

Αν σας το επιτρέπει το μήκος και το κόψιμο του μαλλιού μπορείτε να τα κρεπάρετε για όγκο. Σε αυτήν την περίπτωση έχετε την δυνατότητα να δώσετε έμφαση στο στολισμό. Δηλαδή μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε στεφανάκια (κατά προτίμηση από μικρά λουλούδια) ή να τοποθετήσετε μεμονωμένα λουλούδια σε συγκεκριμένα σημεία των μαλλιών σας. Δεν θα σας συνιστούσαμε να βάλετε μεγάλα λουλούδια.

Επίσης μπορείτε να βάλετε τσιμπιδάκια με ψιλά στρασάκια σε ότι σχέδιο σας αρέσει. Μια έξυπνη ιδέα είναι να βάλετε μικρές πέρλες ή κρυσταλλάκια στα μαλλιά σας τα οποία θα τοποθετήσετε ομοιόμορφα.

Μαλλιά καρέ
Μαλλιά καρέ σε αυτήν την περίπτωση έχετε εξίσου τις ίδιες επιλογές στο στολισμό συν το ότι μπορείτε να βάλετε τιάρα ή κάποια στέκα.

Το μήκος των μαλλιών σας επιτρέπει να κάνετε χτένισμα φλου ή και τσάρλεστον όπως επίσης βίδες και πιασίματα στην κορυφή και στις άκρες.

Αν τα μαλλιά σας δεν έχουν όγκο μπορείτε να τα κρεπάρετε. Το κρεπάρισμα εκτός από όγκο θα σας δώσει και ύψος. Ακόμη μπορείτε να φτιάξετε στεφάνι με τα μαλλιά σας (δηλαδή από το ένα αυτί προς το άλλο σχηματίζοντας πλεξίδα ή μικρή γαλλική πλεξίδα) Μπορείτε ακόμη να τραβήξετε όλα τα μαλλιά προς τα πίσω. Αν τίποτα από αυτά δεν σας καλύπτει μπορείτε απλά να φρεσκάρετε το κόψιμο των μαλλιών σας όπως το προτιμάτε φαγωτό, με μύτες, ασύμμετρο ή με επίπεδα και να κάνετε χωρίστρες και φράντζες. Τέλος αν δεν νιώθετε άνετα με τα στημένα μαλλιά αφήστε τα ως έχουν κάνοντάς τα με πιστολάκι και βάλτε ένα πολύ ωραίο πέπλο. Αν έχετε μακρύ καρέ, έκτος από όλα τα παραπάνω, μπορείτε να κάνετε ένα χαμηλό κότσο είτε μαζεμένο και κλασσικό, είτε πιο ανάλαφρο με μικρές τούφες να προεξέχουν.

χτένισμα για το γάμο

Νυφικό χτένισμα για κοντά μαλλια 2021 - Νυφικά χτενίσματα για κοντά μαλλιά 2021

.:: Copyright © 2009-2021 www.thewed.gr - all rights reserved :: Όροι χρήσης ιστοσελίδας και δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου :: Επικοινωνήστε μαζί μας ::.