Αρχική Σελίδα Μενου : Κλείσιμο Όλων Μενου : Ανοιγμα Όλων

gamos header

                  
 


thewed.gr heart menu

TheWED Mag

 

Στολισμός Γάμου, Στολισμός Εκκλησίας, Στολισμός Δεξίωσης, Στολισμός γαμήλιας τελετής, Στολισμός γαμήλιας δεξίωσης, γάμος, στολισμός, δεξίωση,Στολισμός Εκκλησίας τιμή,στολισμός, τιμή, ανθοστολισμός, τιμοκατάλογος, stolismos, stolismos gamou, stolismos gamwn, gamos, gamou, gamwn, stolismos dexiosis, stolismos ekklisias, stolismos ekklisias gamou
Στολίστε την εκκλησία, η τελετή, το ανθοπωλείο, λαμπάδες, στέφανα, κουφέτα, νυφικό κρεβάτι, νυφική ανθοδέσμη 2021, 2022

 

Διακόσμηση Γάμου

Ο Στολισμός του Αυτοκινήτου

τι να προσέξετε σχετικά με το αυτοκίνητο που θα στολίσετε!

Τα τελευταία χρόνια σπάνια η νύφη πηγαίνει στης εκκλησίας την πόρτα με άμαξα με λεύκα άλογα και πλέον πηγαίνει με αυτοκίνητο που έχει . πολλά άλογα. Παρόλα αυτά φυσικό είναι να θέλετε να κάνετε εντυπωσιακή εμφάνιση αφού όλοι σας περιμένουν με αγωνία.

Πως πρέπει λοιπόν να στολίσετε το αυτοκίνητο που θα σας μεταφέρει από την εργένικη ζωή στην έγγαμο ζωή σας; Λίγο χρόνο χρειάζεται και όλα θα γίνουν όπως το έχετε ονειρευτεί !

Γενικά
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αποφασίσετε με τι αυτοκίνητο θα πάτε. Αν προτιμήσετε το δικό σας ή κάποιου φίλου τα πράγματα είναι εύκολα. Αν πάλι θέλετε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο αντίκα ή πχ ένα ωραίο κάμπριο τότε ξεκινήστε να επισκέπτεστε εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων για να βρείτε αυτό που αναζητάτε και φυσικά να ενημερωθείτε για τις τιμές. (tip: υπάρχουν και πολλές αντιπροσωπείες αυτοκινήτων που παραχωρούν οχήματα γι αυτό το σκοπό, συνήθως με πολύ χαμηλό -ή και καθόλου μερικές φορές- κόστος!)


Αυτό πρέπει να το κάνετε 1-2 μήνες πριν από το γάμο σας και αν έχετε διαλέξει εποχή που γίνονται πολλοί γάμοι ίσως χρειάζεται και λίγο νωρίτερα.

Αφού διαλέξετε το αυτοκίνητό σας τότε ενημερωθείτε για τους όρους ενοικίασης και τις λεπτομέρειες. Δηλαδή αν το αυτοκίνητο το χρεώνουν με την ώρα ή την ημέρα, αν έχουν οδηγό ή θα βάλετε οδηγό κτλ. Αν θέλετε να βάλετε οδηγό κάποιο δικό σας άτομο θα πρέπει να έρθει μαζί στην επιλογή του αυτοκινήτου για να δεί, να ενημερωθεί και να δοκιμάσει το συγκεκριμένο μοντέλο.

Στην συνέχεια πρέπει να κάνετε μια επίσκεψη σε κάποιο ανθοπωλείο (καλό θα ήταν να διαλέξετε το ίδιο που θα αναλάβει και το στολισμό της εκκλησίας για να μην τρέχετε και πιθανώς να σας κάνουν καλύτερη τιμή) και ζητήστε να σας δείξουν φωτογραφίες από άλλα αυτοκίνητα για να πάρετε ιδέες. Επίσης καλό θα ήταν να ακούσετε τις συμβουλές των επαγγελματιών όλο και κάτι περισσότερο ξέρουν.

Τα λουλούδια που θα επιλέξετε για τον στολισμό του οχήματος σας, πρέπει πρώτα απ'όλα να είναι ανθεκτικά και σε καμία περίπτωση πλαστικά. Αν παντρεύεστε μέσα στο καλοκαίρι ή αν πρέπει να διανύσετε μεγάλη απόσταση μέχρι να φτάσετε στην εκκλησία, καλό θα ήταν να αποφύγετε τα πολύ ευαίσθητα λουλούδια.

Σκέψεις για στολισμό:
Τα χρώματα των λουλουδιών που θα διαλέξετε για το αυτοκίνητο σας να ταιριάζουν με αυτά της ανθοδέσμης σας και γενικά με το σύνολο του στολισμού, να έχετε δηλαδή ένα θέμα.Μπορείτε να επιλέξετε μια όμορφη γιρλάντα με λουλούδια για το μπροστινό και πίσω μέρος του αυτοκινήτου ή να φτιάξετε κάποια σύνθεση με λουλούδια με ότι σχέδιο θέλετε.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τούλι και κορδέλες ή μεγάλους τούλινους φιόγκους στα χερούλια ή να στολίσετε τους καθρέφτες με μικρά μπουκέτα (ή μαντήλια και κορδέλες) σε χρώματα που ταιριάζουν όχι μόνο με το στολισμό αλλά και με το χρώμα του αυτοκινήτου.

Ημέρα γάμου
Έτσι την ημέρα του γάμου σας θα πρέπει να είναι όλα κανονισμένα. Εκείνη την ημέρα το πρωί ο οδηγός σας θα πρέπει παραλάβει το αυτοκίνητο να φροντίσει να είναι καθαρό και φυσικά να ελέγξει την βενζίνη για να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις. Επίσης θα πρέπει να πάει το αυτοκίνητο για να το στολίσουν και φυσικά να το ξαναπαραλάβει.


Επόμενο : Διακόσμηση της γαμήλιας δεξίωσης


Στολισμός Γάμος

Ιδέες για το στολισμό του αυτοκινήτου !

.:: Copyright © 2009-2021 www.thewed.gr - all rights reserved :: Όροι χρήσης ιστοσελίδας και δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου :: Επικοινωνήστε μαζί μας ::.