Αρχική Σελίδα Μενου : Κλείσιμο Όλων Μενου : Ανοιγμα Όλων

gamos header

                  
 


thewed.gr heart menu

TheWED Mag

 

Στολισμός Γάμου, Στολισμός Εκκλησίας, Στολισμός Δεξίωσης, Στολισμός γαμήλιας τελετής, Στολισμός γαμήλιας δεξίωσης, γάμος, στολισμός, δεξίωση,Στολισμός Εκκλησίας τιμή,στολισμός, τιμή, ανθοστολισμός, τιμοκατάλογος, stolismos, stolismos gamou, stolismos gamwn, gamos, gamou, gamwn, stolismos dexiosis, stolismos ekklisias, stolismos ekklisias gamou
Στολίστε την εκκλησία, η τελετή, το ανθοπωλείο, λαμπάδες, στέφανα, κουφέτα, νυφικό κρεβάτι, νυφική ανθοδέσμη 2021, 2022

 

Διακόσμηση Δεξίωσης Γάμου

Η διακόσμηση της γαμήλιας δεξίωσης

Τι να κάνετε και τι να μην κάνετε για τέλειο αποτέλεσμα χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!

Για το χώρο τις δεξίωσης μπορείτε να αποφύγετε τα περιττά έξοδα μεταφέροντας τα λουλούδια από τη εκκλησία στο χώρο της δεξίωσης. Αν δεν θέλετε τον ίδιο στολισμό με την εκκλησία ή ο χώρος δεν σας το επιτρέπει μπορείτε να φτιάξετε ουρανό με ψεύτικα λουλούδια και μπαλόνια σε τούλι ή δίχτυ τα οποία θα «πέσουν» με την είσοδό σας στο χώρο.

Μια πρωτότυπη ιδέα είναι να ζητήσετε να βάλουν φαναράκια που θα κάνουν την ατμόσφαιρα πιο ρομαντική, Άλλη μια έξυπνη ιδέα και με όμορφο αποτέλεσμα είναι αντί για βάση (ανθοδέσμης) να χρησιμοποιήσετε ψηλά επεξεργασμένα ξύλα, π.χ μπαμπού (θα βρείτε διάφορα στο εμπόριο) και να σας βάλουν εκεί την σύνθεση που επιθυμείτε.

Για να στολίσετε τα τραπέζια της δεξίωσης υπάρχουν πολλές ιδέες. Συνήθως τα τραπεζομάντιλα τα αναλαμβάνει το κατάστημα και επομένως δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα και κόπο για αυτά.

Στα τραπέζια μπορείτε να αντικαταστήσετε τις συνθέσεις λουλουδιών, με κεράκια αρωματικά σε διάφορα μεγέθη και χρώματα (ή με κεράκια ρεσό ,με ροδοπέταλα, με πολύχρωμες πέτρες, με κορδέλες κτλ) ή ακόμη και με κομμάτια από τούλι που θα δείχνουν κομψά και καλόγουστα.


Μπορείτε επίσης να διαλέξετε όμορφα κηροπήγια και να βάλετε τα κεράκια αν δεν θέλετε να είναι διάσπαρτα ή όμορφες γυάλες με χρωματισμένο νερό που μπορείτε να γεμίσετε με διάφορα διακοσμητικά, όπως κεράκια λουλούδια βοτσαλάκια κτλ.

Μια εξίσου καλή ιδέα είναι να περάσετε στην περίμετρο του τραπεζιού κορδέλες στο χρώμα που επιθυμείτε, να τις δέσετε όμορφα κάνοντας φιόγκους ή δένοντας τες με κομψά αντικείμενα σαν μικρά μανταλάκια και στην άκρη να βάλετε ένα λουλούδι της αρεσκείας σας (κατά προτίμηση λίγο μεγάλο όπως είναι η ορχιδέα). Με αυτό τον τρόπο εξοικονομείτε χώρο στα τραπέζια και όχι μόνο.

Τέλος μπορείτε να βάλετε μερικά μπαλόνια και ασημένια κομφετί για να αντικαταστήσετε τα πυροτεχνήματα και τους καπνούς τα οποία θα πέσουν κατά την διάρκεια του πρώτου χορού του ζευγαριού.

Να τονίσουμε εδώ ότι δεν είστε υποχρεωμένοι να αγοράσετε τα υλικά της διακόσμησης αλλά μπορείτε να τα ενοικιάσετε. Σε περίπτωση που τα ενοικιάσετε για την ημέρα του γάμου θα χρειαστεί να κάνετε κάποια συμφωνία και να πληρώσετε μόνο όσα χαθούν ή καταστραφούν.Στολισμός Γάμος

Διακόσμηση - Στολισμός γαμήλιας δεξίωσης!

.:: Copyright © 2009-2021 www.thewed.gr - all rights reserved :: Όροι χρήσης ιστοσελίδας και δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου :: Επικοινωνήστε μαζί μας ::.