Αρχική Σελίδα Μενου : Κλείσιμο Όλων Μενου : Ανοιγμα Όλων

gamos header

                  
 


thewed.gr heart menu

TheWED Mag

 

Πως να επιλέξετε τον/την κατάλληλο μακιγιερ για την ημέρα του γάμου σας! Επιλογή make up artist γάμου , επιλογή μακιγιερ γάμου,μακιγιαζ για νυφες, μακιγιαζ γαμου, μακιγιαζ εικονες, μακιγιαζ εποχης, μακιγιαζ εντονο, μακιγιαζ ρουζ, μακιγιαζ ροκ, μακιγιαζ οδηγιες.

νυφικό μακιγιάζ, νυφικό μακιγιάζ φωτογραφίες, nyfiko makigiaz, 2021, nyfika makigiaz 2021 makeup, βάψιμο, 2021 2022

 

νυφικό makeup βάψιμο

Προετοιμασία και επιλογή make up artist!

πως να επιλέξετε σωστά μακιγιερ γαμου και τι να προσέξετε στο μακιγιαζ!

Για την ημέρα του γάμου σας θα πρέπει να διαλέξετε έναν επαγγελματία make up artist για να αναλάβει το μακιγιάζ σας. Καλό θα ήταν να κλείσετε το άτομο αυτό μερικούς μήνες πριν από το γάμο ώστε να είστε σίγουρες ότι μπορεί να σας αναλάβει και φυσικά να έχετε το χρόνο να συζητήσετε το στυλ που θέλετε και σας ταιριάζει.Αν δεν έχετε κάποιον επαγγελματία που εμπιστεύεστε να κάνετε μια έρευνα ώστε να βρείτε αυτόν που σας ταιριάζει καλύτερα.

Σωστή επιλογή είναι ο επαγγελματίας που σας κάνει να νιώθετε άνετα, σας εμπνέει εμπιστοσύνη και θέλετε να αφεθείτε στα χέρια του. Επίσης ελέγξετε την ποιότητα των προϊόντων με τα οποία δουλεύει, το στυλ του, την αμοιβή του και τις λεπτομέρειες (όπως αν έρχεται στο χώρο σας ή θα πρέπει να πάτε εσείς κτλ). Η γνώμη των φίλων είναι πάντα ευπρόσδεκτη αλλά την τελική απόφαση να την πάρετε μόνες σας.

Αφού καταλήξετε στον επαγγελματία που σας καλύπτει θα πρέπει να βρείτε χρόνο για να κάνετε τις απαραίτητες πρόβες. Μην περιμένετε την ημέρα του γάμου σας να δείτε το αποτέλεσμα διότι δεν θα έχετε χρόνο για αλλαγές.

Ζητήστε να σας προτείνει κάποιο μακιγιάζ όπου θεωρεί ότι σας κολακεύει και προσαρμόστε το όπως σας αρέσει. Κάντε δοκιμές με τα χρώματα στο πρόσωπό σας διότι αλλιώς δείχνουν στα δειγματολόγια και αλλιώς στην πραγματικότητα, ανάλογα με την επιδερμίδα και το χρώμα της. Για να βεβαιωθείτε πως θα δείχνετε στις φωτογραφίες και πόσο έντονο χρειάζεται να είναι το μακιγιάζ σας, ζητήστε να σας φωτογραφίσουν στην πρόβα και έτσι θα βρείτε τον επιθυμητό συνδυασμό. Τέλος κρατήστε σημειώσεις με τους κωδικούς των προϊόντων που διαλέξατε (κατά προτίμηση αδιάβροχα) για να είστε σίγουρες ότι εκείνη την ημέρα θα είναι τα σωστά.Επόμενο : Συμβουλές για το νυφικό σας μακιγιαζ


βάψιμο γάμου

τα μυστικά του νυφικού μακιγιάζ

.:: Copyright © 2009-2021 www.thewed.gr - all rights reserved :: Όροι χρήσης ιστοσελίδας και δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου :: Επικοινωνήστε μαζί μας ::.