Αρχική Σελίδα Μενου : Κλείσιμο Όλων Μενου : Ανοιγμα Όλων

gamos header

                  
 


thewed.gr heart menu

TheWED Mag

 

Πληροφορίες και συμβουλές για να επιλέξετε σωστά τα νυφικά παπούτσια σας!

νυφικό παπούτσι, παπούτσια, νυφική γόβα, νυφικά γοβάκια, νυφικά πέδιλα, νυφικά παπούτσια, τιμές, προσφορές, γόβες, πέδιλα, 2010, 2011, τιμοκατάλογος, φωτογραφίες, nyfika papoutsia 2010, nyfika pedila, nyfika 2021 2022

 


Νυφικά γοβάκια γόβες παπούτσια

Νυφικά Παπούτσια !

μυστικά μυστικά και τι πρέπει να αποφύγετε !

Μικρά μυστικά σχετικά με τα παπούτσια σας
Τα παπούτσια που θα διαλέξετε δεν πρέπει να είναι μόνο κομψά και λαμπερά. Θα πρέπει να είναι σταθερά και φυσικά άνετα. Προσέξτε πολύ το μέγεθος!

Όταν αγοράσετε τα παπούτσια σας μην ξεχάσετε να αλλάξετε τακουνάκια, για να αποφύγετε το ενδεχόμενο να γλιστρήσετε.

Φροντίστε στις τελευταίες πρόβες νυφικού να έχετε μαζί σας και τα παπούτσια σας, όχι μόνο για να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζουν με το νυφικό σας αλλά και να δείτε το μήκος του, ίσως χρειαστεί να το κοντύνετε.

Λίγες ημέρες πριν από το γάμος σας προτείνουμε να φορέσετε τα παπούτσια με ψιλά καλτσάκια μέσα στο σπίτι για να τα συνηθίσετε, να πάρουν την φόρμα που χρειάζεται και φυσικά για να μην σας χτυπήσουν την ημέρα του γάμου σας.Τι να αποφύγετε
Αν είστε πολύ ψηλή και αδύνατη καλό θα ήταν να αποφύγετε τα πολύ ψηλά παπούτσια διότι το αποτέλεσμα δεν είναι πολύ κομψό και πρέπει να προσέξετε μην ξεπερνάτε πολύ το ύψος του γαμπρού.

Αν έχετε αποφασίσει να βάλετε κοντό νυφικό θα πρέπει να προσέξετε πολύ τα πόδια σας. Καταρχήν να μην έχετε χτυπήματα και σημάδια. Αν είναι καλοκαίρι να μην βάλετε καλσόν. Επίσης δεν έχετε λεπτές γάμπες καλό είναι να αποφύγετε τα παπούτσια με δέσιμο στην γάμπα διότι θα τονίσουν αρκετά το σημείο αυτό.

Αν θέλετε να δείχνετε πιο ψηλή αλλά δεν μπορείτε να περπατήσετε με τακούνια μην το τολμήσετε, σε αυτήν την περίπτωση προτείνουμε να βάλετε πλατφόρμες όπου και ύψος σας δίνουν αλλά και σταθερότητα.

νυφικό παπούτσι

νυφικά παπούτσια 2021 - νυφικά πέδιλα 2021

.:: Copyright © 2009-2021 www.thewed.gr - all rights reserved :: Όροι χρήσης ιστοσελίδας και δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου :: Επικοινωνήστε μαζί μας ::.