Αρχική Σελίδα Μενου : Κλείσιμο Όλων Μενου : Ανοιγμα Όλων

gamos header

                  
 


thewed.gr heart menu

TheWED Mag

 

Στολισμός Γάμου, Στολισμός Εκκλησίας, Στολισμός Δεξίωσης, Στολισμός γαμήλιας τελετής, Στολισμός γαμήλιας δεξίωσης, γάμος, στολισμός, δεξίωση,Στολισμός Εκκλησίας τιμή,στολισμός, τιμή, ανθοστολισμός, τιμοκατάλογος, stolismos, stolismos gamou, stolismos gamwn, gamos, gamou, gamwn, stolismos dexiosis, stolismos ekklisias, stolismos ekklisias gamou
Στολίστε την εκκλησία, η τελετή, το ανθοπωλείο, λαμπάδες, στέφανα, κουφέτα, νυφικό κρεβάτι, νυφική ανθοδέσμη 2021, 2022

 

Διακόσμηση Εκκλησίας

Η διακόσμηση της Εκκλησίας

πως να μην το παρακάνετε !

Μια ανθοδέσμη δεν είναι απαραίτητα καλή μόνο όταν είναι φορτωμένη μιας και πολλές φορές τα υπερβολικά πολλά είδη λουλουδιών δημιουργούν ένα άκομψο αποτέλεσμα.

Είναι προτιμότερο να διαλέξετε το πολύ μέχρι 4 διαφορετικά είδη λουλουδιών που να είναι φτιαγμένα σε ένα όμορφο μπουκέτο δεμένο με κορδέλα. (όχι μεγάλης αξίας,δεν είναι απαραίτητο να την δέσετε με ...δαντέλα).

Αν δεν σας αρέσουν τα μπουκέτα μπορείτε να φτιάξετε μια μακριά ανθοδέσμη με κρίνους (που λόγω του όγκου τους δεν χρειάζεται να βάλετε πολλά) και να τα δέσετε με μικρούς ειδικούς μεταλλικούς κρίκους.

Για έξτρα λάμψη αν θέλετε να αποφύγετε τα στρασάκια μπορείτε να ψεκάσετε την ανθοδέσμη σας με ειδικό σπρέι ασημόσκονης και το αποτέλεσμα θα είναι εκθαμβωτικό !

Όσο για την ανθοδέσμη που θα ρίξετε σαν νύφη, εάν δεν θέλετε να ρίξετε την δική σας, ζητήστε να σας φτιάξουν μια μικρότερη ανθοδέσμη με λίγα λουλουδάκια όπως πχ τριανταφυλλάκια. Αρκετές φορές αυτήν τη δεύτερη ανθοδέσμη πολλοί επαγγελματίες δεν την χρεώνουν! (κάνετε μια ερώτηση πριν αποφασίσετε κάτι, η ερώτηση δεν κοστίζει)

Στην εκκλησία δεν χρειάζεται να κάνετε υπερβολές καθώς υπάρχουν πολλές εναλλακτικές για το στολισμό της. Μπορείτε για παράδειγμα να φτιάξετε 4 ανθοστήλες με λουλούδια της αρεσκείας σας όπου δύο θα κοσμούν την είσοδο και δύο θα είναι αριστερά και δεξιά από το σημείο που θα στέκεστε.

Μια άλλη καλή ιδέα είναι να φτιάξετε μικρά μπουκετάκια από αγριολούλουδα και να τα τοποθετήσετε κατά μήκος του διαδρόμου και να συμπληρώσετε το στολισμό της εκκλησίας με καλάθια ή δοχεία διαφανή που έχετε ενοικιάσει ή αγοράσει από κάποιο πολυκατάστημα.

Τέλος ένα έξυπνο (και οικονομικό) τρικ είναι να αντικαταστήσετε ένα μέρος των λουλουδιών με μεγάλες πλατύφυλλες πόες-πρασινάδες.Επόμενο : Στολισμός του αυτοκινήτου


Στολισμός Γάμος

Διακόσμηση Εκκλησίας για την ημέρα του γάμου σας !

.:: Copyright © 2009-2021 www.thewed.gr - all rights reserved :: Όροι χρήσης ιστοσελίδας και δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου :: Επικοινωνήστε μαζί μας ::.